ventilatieVoor installatie en beheer van uw Ventilatie installatie(s) of dit nu om een (LBK) Luchtbehandelingskast gaat, een (WTW) Warmte TerugWin unit, een (MV) Mechanische Afzuiging, of een Dakafzuiging gaat welke regeltechnisch schakelend wordt aangestuurd met programma, temperatuurvoelers of CO2 gestuurd. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Comfort-5 B.V. uw vertrouwde en deskundige partner.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of service & onderhoudscontract aanvraag.

 

 

Waarom is ventilatie nodig

Overtollig vocht, verontreinigingen en onaangename geurtjes worden met de afgevoerde lucht verwijderd, de luchtverversing in woningen of gebouwen moet minimaal voldoen aan de wettelijke eisen omschreven in het Bouwbesluit. De ventilatie heeft invloed op het comfort en de luchtkwaliteit in een pand maar ook op het energieverbruik. Koelen, verwarmen, be-/ontvochtigen en filteren van de lucht zijn de meest voorkomende technieken om de kwaliteit van de toegevoerde lucht te beïnvloeden. Bij een goed binnenklimaat voelen mensen zich goed en presteren daardoor beter.

Het duurzaam ontwerpen van ventilatie systemen is van grote invloed op het energieverbruik en is daarom ook snel terugverdiend. Comfort-5 B.V. beheerst de kennis en techniek om u goed te adviseren en een op maat geschreven offerte te ontwerpen wat voor uw situatie het beste is.

 

Adresgegevens

Comfort-5 B.V.
Hulkstraat 15
1335 SL
Almere-Buiten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.comfortbv.nl
Telefoon: 06-15 46 00 51

Op Facebook

Erkend dealer van o.a.

 

intergas logo

 

nefit logo 

 

remeha logo