aircoVoor installatie en beheer van uw Koeling & Airconditioning installatie(s), of dit nu om kleine of grote koeltechnische W-installaties gaat. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Comfort-5 B.V. uw vertrouwde en deskundige partner.

Koeling wordt meestal door ventilatielucht ingeblazen, maar steeds vaker wordt ook plafond-, vloer-, en wandkoel- systemen toegepast. Dit komt door de behoefte aan extra comfort. Deze nieuwe systemen werken met koude-, en warmte opslag en warmtepomp systemen, hierdoor neemt het energieverbruik sterk af.

Bij renovatie of nieuwbouw berekent Comfort-5 B.V. bij het ontwerp de elektrotechnische aansluitingen, het energieverbruik van het pand en wordt er nauwkeurig gekeken naar duurzaamheid, bedrijfsveiligheid en juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens de project werkzaamheden blijven wij zeer nauw met u als klant samenwerken om aan uw wensen te voldoen. De installatie wordt zeer nauwkeurig door ons getest voordat deze wordt opgeleverd aan u.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of service & onderhoudscontract aanvraag.  

 

Waarom is koeling nodig

Airconditioning wordt niet alleen toegepast om te koelen maar kan de lucht ook ontvochtigen en uitgevoerd met een warmtepomp kan het de lucht ook verwarmen, uitgevoerd met een inverter kan tot 30% op de energierekening worden bespaard. Airconditioning creeert de meest idiale leef en werk atmosfeer vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast.

 

Adresgegevens

Comfort-5 B.V.
Hulkstraat 15
1335 SL
Almere-Buiten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.comfortbv.nl
Telefoon: 06-15 46 00 51

Op Facebook

Erkend dealer van o.a.

 

intergas logo

 

nefit logo 

 

remeha logo