centrale verwarmingHeeft u een verwarmingsspecialist nodig voor een nieuwe cv-ketel, nieuwe radiator of reparatie? U bent aan het juiste adres bij Comfort-5 B.V. uw deskundige partner in de Klimaat techniek.

Neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het melden van een storing.

De verwarmingswerkzaamheden worden zeer nauwkeurig uitgevoerd door onze gediplomeerde en vriendelijke medewerkers en tijdens de werkzaamheden blijven wij zeer nauw met u als klant samenwerken om aan uw wensen te voldoen. De door ons uitgevoerde werkzaamheden worden getest op eventuele mankementen voordat deze wordt opgeleverd aan u.

 

Projecten / Renovatie

Voor het juiste advies is Comfort-5 B.V. uw deskundige partner bij project ontwerpt, realisatie van renovatie(s) of nieuwbouw van centrale verwarming installaties. De installatie wordt zeer nauwkeurig door ons getest voordat deze wordt opgeleverd aan u. Ook het opleveren van de installatie(s) met de vereiste NEN 1078 en NEN 3028 keuring kunnen wij voor u uitvoeren nu wij gecertificeerde keurmeesters in dienst hebben.

Tijdens het ontwerp wordt er nauwkeurig gekeken naar duurzaamheid, energieverbruik, bedrijfsveiligheid en juiste prijs-kwaliteitverhouding. Ook een goede afstemming met de klant ten aanzien van zijn wensen en verwachtingen van de installaties is belangrijk daarom werken wij voordurend aan onze klant relaties om goede communicatie en wederzijdse vertrouwen te behouden.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte aanvraag.

 

Verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen kunnen op meerdere manieren worden gerealiseerd middels radiatoren, convectoren, vloerverwarming, stralingspanelen, luchtverwarming etc. Betreft de technische mogelijkheden kan er altijd een passende oplossing worden gevonden voor uw situatie. De opwekking kan door gebruik van de nieuwste Slimme cv-ketels die meer doen dan alleen verwarmen, Slimme software in HR-ketels zorgen ervoor dat u automatisch bespaart op energiekosten, met behoud van Comfort-5. Maar het kan ook met efficiëntere technieken zoals warmtepompen. Comfort-5 B.V. heeft de kennis om u verder te helpen en samen bekijken we graag met u de mogelijkheden.

 

Adresgegevens

Comfort-5 B.V.
Hulkstraat 15
1335 SL
Almere-Buiten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.comfortbv.nl
Telefoon: 06-15 46 00 51

Op Facebook

Erkend dealer van o.a.

 

intergas logo

 

nefit logo 

 

remeha logo