Over Comfort-5 B.V.Comfort-5 B.V. is een Totaal Installatie Beheer bedrijf die zowel renovatie als nieuwbouw projecten realiseert en ook het technische beheer beheerst van zowel grote als kleine klimaat installaties in de zakelijke en particuliere markt.

Onze vestiging is in Almere, wij zijn een professioneel klein bedrijf met zeer toegewijde en vakkundige medewerkers die alles doen om onze klanten tevreden te stellen, zoals het ook hoort. Ook zijn onze medewerkers in het bezit van vakbekwaamheids diploma's en worden ze jaarlijks bijgeschoold met de nieuwste technologiën op de markt. Onze kracht is juist doordat we een klein bedrijf zijn de communicatie lijnen met onze klanten daardoor kort zijn waardoor er weinig of geen ruis op de lijn is, hierdoor kunnen we adequaat handelen en snel anticiperen op storingsmeldingen. Onze klanten vinden het ook fijn om vertrouwde gezichten te zien, hierdoor blijft de klant- relatie gewaarborgd.

Kwaliteit is nummer één. Een badkamer of een cv-ketel schaft u niet ieder jaar aan, daarom moet het installatiewerk perfect zijn. Wij als erkend totaal installateur staan garant voor kwaliteit. Ons specialisme is centrale verwarming, luchtbehandeling, koeling en ventilatie. Koeling wordt in samenwerking gedaan met een nauw partner bedrijf. Door alle technische facetten in huis te hebben is het mogelijk om onze klanten een totaalpakket aan te bieden voor zowel projectmatige renovatie en nieuwbouw als ook het technische beheer. Als voorbeeld nemende het totale technisch beheer van een groot kantoorpand, dit ontzorgd niet alleen maar dit werkt zowel voor de klant als ons zeer fijn nu wij als enige installateur in het pand komen en de gehele installatie kennen waardoor storingen makkelijker te lokaliseren zijn en dus snel en goed verholpen worden.

Comfort-5 B.V. is het juiste adres voor al uw technische werkzaamheden en dat is wel zo handig.

Onze klanten zijn

Scholen-, kerken-, verzorgingstehuizen-, particulieren-, gemeentes-, vereniging van eigenaren-, makelaars-, beheer maatschappijen-, architecten-, bouwbedrijven-, golfcentra's-, sportcentra's-, stichtingen voor geestelijk gehandicapten en vele andere stichtingen.

 

Adresgegevens

Comfort-5 B.V.
Hulkstraat 15
1335 SL
Almere-Buiten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.comfortbv.nl
Telefoon: 06-15 46 00 51

Op Facebook

Erkend dealer van o.a.

 

intergas logo

 

nefit logo 

 

remeha logo