Onderhoud Zakelijk

service zakelijkVoor het Technisch Beheer van al uw technische installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Voor onze klanten is het een groot voordeel dat alle technische facetten in de Klimaat technische installaties zoals; centrale verwarming, luchtbehandeling, ventilatie, en koeling bij Comfort-5 B.V. een integraal onderdeel is van onze Technische Beheer afdeling. Of het nu om klein schalige installaties gaat of om grote bedrijfsmatige installaties, Comfort-5 B.V. heeft de kennis in huis en is uw ideale en deskundige partner.

Tevens werkt het ontzorgend voor onze klanten en geeft het een vertrouwd gevoel nu zij één bedrijf hebben die in hun pand(en) komt en aan hun installaties werkt. Ook is dit erg handig met storingen welke makkelijker en sneller gelokaliseerd en opgelost worden simpel weg omdat Comfort-5 B.V. de installaties kent wat wel zo handig is.

Normale storingen worden binnen 24 uur behandelt, Urgente storingen worden dezelfde dag nog behandelt en afhankelijk van het afgesloten contract type worden Spoed storingen gelijk-, of binnen 4 uur behandelt.

Ook een goede afstemming met de klant ten aanzien van zijn wensen en verwachtingen van de te onderhouden technische installaties is belangrijk, daarom werken wij voordurend aan onze klant relaties om goede communicatie en wederzijdse vertrouwen te behouden.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende service & onderhoudscontract aanvraag.

 

Onze klanten zijn

Scholen-, kerken-, verzorgingstehuizen-, particulieren-, gemeenten-, vereniging van eigenaren-, makelaars-, beheer maatschappijen-, architecten-, bouwbedrijven-, golfcentra's-, sportcentra's-, stichtingen voor geestelijk gehandicapten en vele andere stichtingen.

 

Waarom is periodiek onderhoud nodig?

Deskundig en planmatig onderhoud, tijdige reparatie of vervanging van onderdelen garanderen een langere levensduur van uw installaties. Om het maximale rendement uit uw installatie(s) te halen en om te voorkomen dat de installatie(s) niet meer werkt is periodiek onderhoud noodzakelijk, hierdoor waarborgt u een optimale veiligheid, betere prestaties, verlengen van de levensduur, het besparen van energiekosten, en het voorkomen van onnodige reparaties. Door een service & onderhoudscontract bij Comfort-5 B.V. af te sluiten heeft u de garantie dat onze gediplomeerde en deskundige medewerkers alles zullen doen om uw installatie(s) in optimale conditie te houden.

 

Adresgegevens

Comfort-5 B.V.
Hulkstraat 15
1335 SL
Almere-Buiten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.comfortbv.nl
Telefoon: 06-15 46 00 51

Op Facebook

Erkend dealer van o.a.

 

intergas logo

 

nefit logo 

 

remeha logo