Onderhoud  Particulier

service pariculierenVoor het Technisch Beheer van al uw technische huis installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Voor onze klanten is het een groot voordeel dat alle technische facetten in de Klimaat technische installaties zoals; gas-, water-, cv-, elektra-, ventilatie-, en koeling bij Comfort-5 B.V. een integraal onderdeel is van onze Technische Beheer afdeling. Of het nu om klein schalige woonhuis centrale verwarming installatie gaat of om grotere installatie bijvoorbeeld; een villa waar koeling/airconditioning, ventilatie, centrale verwarming en zwembadinstallatie geïnstalleerd is. Comfort-5 B.V. heeft de kennis in huis en is uw ideale en deskundige partner.

Normale storingen worden binnen 24 uur behandelt, Urgente storingen worden dezelfde dag nog behandelt en afhankelijk van het afgesloten contract type worden Spoed storingen gelijk-, of binnen 4 uur behandelt.

Ook een goede afstemming met de klant ten aanzien van zijn wensen en verwachtingen van de te onderhouden technische installaties is belangrijk, daarom werken wij voordurend aan onze klant relaties om goede communicatie en wederzijdse vertrouwen te behouden.

Direct Contract afsluiten? Dat is mogelijk, kies uit het menu rechts bovenaan van de website voor de menuknop Service Abonnement, en daarna Service Abonnement aanvragen

Onze klanten zijn

Scholen-, kerken-, verzorgingstehuizen-, particulieren-, gemeenten-, vereniging van eigenaren-, makelaars-, beheer maatschappijen-, architecten-, bouwbedrijven-, golfcentra's-, sportcentra's-, stichtingen voor geestelijk gehandicapten en vele andere stichtingen.

Waarom is periodiek onderhoud nodig?

Deskundig en planmatig onderhoud, tijdige reparatie of vervanging van onderdelen garanderen een langere levensduur van uw installaties. Om het maximale rendement uit uw installatie(s) te halen en om te voorkomen dat de installatie(s) niet meer werkt is periodiek onderhoud noodzakelijk, hierdoor waarborgt u een optimale veiligheid, betere prestaties, verlengen van de levensduur, het besparen van energiekosten, en het voorkomen van onnodige reparaties. Door een service & onderhoudscontract bij Comfort-5 B.V. af te sluiten heeft u de garantie dat onze gediplomeerde en deskundige medewerkers alles zullen doen om uw installatie(s) in optimale conditie te houden.

 

Adresgegevens

Comfort-5 B.V.
Hulkstraat 15
1335 SL
Almere-Buiten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.comfortbv.nl
Telefoon: 06-15 46 00 51

Op Facebook

Erkend dealer van o.a.

 

intergas logo

 

nefit logo 

 

remeha logo